Home|De praktijk|Titleist Performance Institute Golf Test

Titleist Performance Institute Golf Test

Beste  Golfliefhebber,

Wilt u ook buiten het golfseizoen uw golfswing en handicap blijven verbeteren? Het risico op blessures verkleinen zodat u langer actief kunt blijven golfen?

Chiropractor Cock Lommerse is gediplomeerd als Titleist Performance Institute (TPI) instructeur. Deze golfspecifieke methode wordt  gebruikt om bij de top Tour golfers van de wereld fysieke verbeter punten op te sporen en te trainen (zie www.mytpi.com). De basis van deze methode is een golf specifieke fitness test. Met de informatie van de test zijn we in staat uw individuele fysieke verbeterpunten aan het licht te brengen die een hinder kunnen zijn voor een effectievere golfswing en mogelijk een verhoogd risico op blessures.

Wat houdt het in?

Uw huidig golf fitness niveau wordt in kaart gebracht aan de hand van een 16-punt fysieke screening.  Deze fysieke testen zullen informatie geven op het gebied van uw balans, flexibiliteit, mobiliteit, stabiliteit en kracht. De chiropractor zal de bevindingen met u bespreken en aanbevelingen doen omtrent een gepersonaliseerd golffitnessprogramma.

De individuele fysieke screening duurt ongeveer 30 minuten.

Meer informatie en/of aanmelden kan via email (info@chiropractieteylingen.nl) of telefonisch 0252 234064