Home|De praktijk|Kosteloze oriëntatie afspraak

Kosteloze oriëntatie afspraak

Mensen die onze praktijk bezoeken vragen ons vaak wat chiropractische zorg kan betekenen voor hun vrienden en/of familieleden met een bepaalde gezondheidsklacht. Deze gezondheidsklachten varieren van onderrug, nek- en hoofdpijn klachten tot bijvoorbeeld huilbaby’s, zwangerschap gerelateerde klachten of sportblessures. Zij geven aan het erg prettig te vinden om vrijblijvend zich te oriënteren wat chiropractische zorg voor hun specifieke situatie kan betekenen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om via een vrijblijvende, kosteloze oriëntatie afspraak hun specifieke persoonlijke situatie te beoordelen en de mogelijkheden/onmogelijkheden van chiropractische zorg met hen te bespreken.

Wat houdt het in?
Deze afspraken duren ongeveer een half uur. De chiropractor zal een vraaggesprek verrichten en kort lichamelijk onderzoek doen. Dit heeft als doel dat de chiropractor een goed idee krijgt of u baat kan hebben bij chiropractische zorg. De chiropractor zal de uitkomst van het consult en behandelmogelijkheden met u bespreken. U zult niet behandeld worden tijdens dit consult. Als blijkt dat uw klacht geschikt is voor chiropractische zorg kunt u een officieel eerste consult inboeken, waarbij een uitgebreide intake, lichamelijk onderzoek en behandeling zullen plaatsvinden.

Kosten
Aan deze oriëntatie afspraken zijn géén kosten verbonden.

Neem voor het maken van een oriëntatie afspraak gerust contact met ons op via email: info@chiropractieteylingen.nl of telefoon: 0252-234064.